Verbonden bedieningen

Familie de Wit (MAF)

Wij zijn Joost en Ruth de Wit. Begin 2021 kwamen we in contact met MAF. Al van kinds af aan wilden we allebei piloot worden. Dat is gelukt. Sindsdien is er bij ons een snel groeiend verlangen ontstaan om onze talenten en ervaring in te zetten voor een nieuwe missie: het bereiken van onbereikbare naasten. Ze zetten zich in voor het verspreiden van het evangelie en het bieden van hulp op plekken waar dat anders niet mogelijk zou zijn.

Lees meer

Abraham Laisina

Als Profetische Psalmist reist Abraham Laisina al ruim 25 jaar uitgebreid door de naties op uitnodiging via kerken waar hij al meer dan twee decennia een verbondsrelatie heeft opgebouwd. Hij geeft, als vijfvoudige dienaar, het profetische Woord van de Heer aan de lokale kerken, regio's en naties door middel van conferenties, seminars en profetische scholen.

Volg Abraham

For Your Glory Ministries

For Your Glory Ministries is gesticht door Co & Tineke Kempeneers en verkondigt de boodschap van Jezus Christus in de gehele wereld. Ze geven spreekbeurten en trainingen in kerkelijk Nederland. Organiseren evangelisatie acties en zendingsreizen.

lees meer

Aline

Aline kwam in 2014 tot bekering in GODcentre en in een paar jaar veranderde er een hoop. Ze gaf haar goede baan en mooie huis op om de zending in te gaan bij Youth With A Mission in Brazilië. Een aantal jaar later nam ze zelf de stap om verder te gaan als zendingswerker in de sloppenwijken van Brazilië. Om zo een lichtpuntje te zijn in de levens van vele mensen en kinderen.

Volg Aline

Compassion

Samen met Compassion strijdt GODcentre voor een wereld zonder armoede. Compassion doet dit door lokale projecten waarbij kinderen worden voorzien van voedsel en onderwijs. We steunen structureel meerdere kinderen in Burkina Faso. Je kunt zelf ook een sponsorkind steunen in één van deze projecten.

Lees meer