Verbonden bedieningen

Abraham Laisina

Als Profetische Psalmist reist Abraham Laisina al ruim 25 jaar uitgebreid door de naties op uitnodiging via kerken waar hij al meer dan twee decennia een verbondsrelatie heeft opgebouwd. Hij geeft, als vijfvoudige dienaar, het profetische Woord van de Heer aan de lokale kerken, regio's en naties door middel van conferenties, seminars en profetische scholen.

volg abraham laisina

One In Him Foundation

We ondersteunen de projecten van 'One In Him' in Brazilië. 'One In Him' is een stichting onder leiding van evangelisten Johan en Brenda Toet. Ze doen een geweldig mooi werk in Brazilië. Meer weten? Neem een kijkje op hun website via de onderstaande knop.

lees meer

For Your Glory Ministries

For Your Glory Ministries is gesticht door Co & Tineke Kempeneers en verkondigt de boodschap van Jezus Christus in de gehele wereld. Ze geven spreekbeurten en trainingen in kerkelijk Nederland. Organiseren evangelisatie acties en zendingsreizen.

lees meer

Compassion

Samen met Compassion strijdt GODcentre voor een wereld zonder armoede. Compassion doet dit door lokale projecten waarbij kinderen worden voorzien van voedsel en onderwijs. We steunen structureel meerdere kinderen in Burkina Faso. Je kunt zelf ook een sponsorkind steunen in één van deze projecten.

SPONSOR EEN KIND

Aline

Aline kwam in 2014 tot bekering in GODcentre en in een paar jaar veranderde er een hoop. Ze gaf haar goede baan en mooie huis op om de zending in te gaan bij Youth With A Mission in Brazilië. Een aantal jaar later nam ze zelf de stap om verder te gaan als zendingswerker in de sloppenwijken van Brazilië. Om zo een lichtpuntje te zijn in de levens van vele mensen en kinderen.

volg aline