Outreach

Glory Night

Op deze avonden is er gebed voor genezing, bevrijding of andere persoonlijke noden. Ben je ziek, heb je psychische problemen of heb je een andere nood? Kom dan naar deze avonden voor genezing en herstel.

Elke 1e zondag van de maand om 19.00 uur

AGENDA

HOME

Wij bieden een maaltijd en samenzijn aan voor mensen die het niet makkelijk hebben. Naast een warme maaltijd bieden wij een luisterend oor en een plek waar bezoekers even tot rust kunnen komen. Ook wordt er regelmatig muziek verzorgd en kunnen de gasten spelletjes doen.

Elke maandagmiddag (vanaf 17.00 uur)

HELPEN BIJ HOME

Evangelisatie

Iedere week gaan we met een team evangeliseren om het goede nieuws van Jezus Christus met de mensen te delen. Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan. Kijk voor alle evangelisatie acties in onze agenda.

Elke donderdagavond om 19.30 uur & meer in agenda

AGENDA

Gevangenis bediening

In verschillende gevangenissen in Nederland, zowel mannen- als vrouwengevangenissen, hebben wij de gelegenheid om het evangelie te delen met gedetineerden. Naast de zondagse diensten verzorgen we in sommige gevangenissen ook basisbijbelstudies en de Alphacursus. Het is zelfs zo dat we inmiddels doopdiensten mogen houden in de mannengevangenissen, wat relatief uniek is in Nederland.

AANMELDEN

Verbonden bedieningen

We steunen niet alleen andere bedieningen die verbonden zijn met GODcentre, maar er ontstaan ook nieuwe bedieningen!  

lees meer