Outreach

Glory Night

Op deze avonden is er gebed voor genezing, bevrijding of andere persoonlijke noden. Ben je ziek, heb je psychische problemen of heb je een andere nood? Kom dan naar deze avonden voor genezing en herstel.

Elke 1e zondag van de maand om 19.00 uur

AGENDA

HOME

Wij bieden een maaltijd en samenzijn aan voor mensen die het niet makkelijk hebben. Naast een warme maaltijd bieden wij een luisterend oor en een plek waar bezoekers even tot rust kunnen komen. Ook wordt er regelmatig muziek verzorgd en kunnen de gasten spelletjes doen.

Elke maandagmiddag (vanaf 17.00 uur)

HELPEN BIJ HOME

Evangelisatie

Iedere week gaan we met een team evangeliseren om het goede nieuws van Jezus Christus met de mensen te delen. Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan. Kijk voor alle evangelisatie acties in onze agenda.

Elke donderdagavond om 19.30 uur & meer in agenda

AGENDA

Congo

In Congo ondersteunen wij diverse projecten, waaronder de bouw van een weeshuis. We hebben ook grond aangeschaft waarmee we de lokale bevolking werk verschaffen met het verbouwen van voedsel en daarmee ook de kinderen kunnen worden voorzien. Naast praktische steun organiseren wij ook jaarlijkse zendingsreizen om de lokale kerken geestelijk te ondersteunen.

lees meer

Missiereizen

Wij verkondigen het Evangelie niet alleen met woorden maar ook met daden. Daarom bieden wij diverse missiereizen aan waarin wij geloven dat jij tot zegen zult zijn, maar dat je ook gezegend en verandert terugkeert. Lijkt het jou leuk om mee te gaan op één van deze reizen? Lees dan snel meer!

Lees Meer

Verbonden bedieningen

We steunen niet alleen andere bedieningen die verbonden zijn met GODcentre, maar er ontstaan ook nieuwe bedieningen!  

lees meer

Gevangenis bediening

In verschillende gevangenissen in Nederland mogen wij het evangelie delen met gevangenen. Dit doen we in de zondagse diensten, maar in een aantal gevangenissen verzorgen we ook een basisbijbelstudie. Inmiddels mogen we ook doopdiensten in de gevangenissen doen, wat redelijk uniek is in Nederland.

GA MEE