Pastors
Arno & Vanessa van der Knaap

Arno en Vanessa van der Knaap zijn de oprichters en voorgangers van GODcentre. Ze zijn de gelukkige ouders van vier prachtige kinderen en wonen in de regio Leiden.

LEES MEER

Oudsten
Maarten & Annemarie van Duijn

Wij zijn Maarten en Annemarie van Duijn. We zijn al 30 jaar getrouwd en hebben vier eigen kinderen en daarnaast hebben wij ook vele jaren voor twee pleegkinderen gezorgd. In GODcentre zijn wij als oudsten verantwoordelijk voor de begeleiding van de huwelijken zodat zij een bijzonder goede start maken. Ook zijn we er voor stellen die al getrouwd zijn om ze waar nodig pastoraal te ondersteunen. Onze passie ligt in het bouwen van de gemeente en bij alles wat daarvoor nodig is. Zoals de Here Jezus met innerlijke ontferming bewogen was over de schapen, zijn wij bewogen over de mensen, zowel binnen als buiten de gemeente.

Oudsten
Roland & Marieke Hennekes

Wij zijn Roland en Marieke, de worshippastors van GODcentre. Wij zijn meer dan 25 jaar getrouwd en hebben twee prachtige kinderen gekregen. Wij geloven dat God de aarde en de mens geschapen heeft en dat Hij verlangt dat Zijn schepping Hem aanbidt in geest en in waarheid, want de Vader zoekt zulke aanbidders. Wij houden ervan om mensen te leiden naar het Vaderhart van God en hen te leiden in het aanbidden van Hem.

Organisatie & Communicatie
Jordi & Chandenie Timmers

Wij zijn Jordi en Chandenie Timmers. Trotse ouders van onze zoon Jay en dochter Jeslyn. We houden van de gemeente en zijn bevoorrecht om om te mogen dienen in GODcentre.

In het dagelijkse leven is Jordi fulltime werkzaam in de gemeente. Chandenie werkt naast haar passie voor de gemeente met veel liefde als docent op een middelbare school.

We verlangen ernaar om samen met de gemeente Gods liefde en kracht zichtbaar te zien!

Diakenen
Rik & Saskia Zwart

Sinds de start van GODcentre zijn wij betrokken bij de gemeente. Als echtpaar mogen we meebouwen aan de gemeente. Rik speelt in het worshipteam en brengt daarnaast met enige regelmaat het Woord. Onze passie is om mee te bouwen aan het Koninkrijk van God door te dienen in Zijn gemeente. Onze droom is dat veel mensen de liefde van Jezus Christus leren kennen.

Doelgroep Young Professionals
Peter & Libiana Dapaah

Wij zijn Peter en Libiana Dapaah. Ouders van twee prachtige jongens en leiders van de Young Professionals. Wij geloven in de kracht van gebed en de genade en liefde van Jezus Christus. Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren zoon heeft gegeven.

Wij willen Gods onvoorwaardelijke liefde delen met eenieder die dit nodig heeft. Daarom staan wij klaar om de gemeente te dienen met heel ons hart.Doelgroep: Tieners

Marchano & Kizzy Held

Wij zijn Marchano en Kizzy Held.
Na 4 jaar verkering zijn wij in april 2015 getrouwd. Vanaf dag 1 van onze relatie hebben wij dag in dag uit het Woord altijd centraal gehouden. Tot op de dag van vandaag eten wij het Woord van God niet alleen, maar zijn we daadwerkelijk doeners van de Bijbel, halleluja! Dit zelfde gepaard met veel fun en liefde onderwijzen we ook aan onze 3 zonen en aan de geweldige tiener groep genaamd Original Teens. Het is een voorrecht om elke vrijdag avond als Tienerleider bezig te zijn met de groei en bloei van de nieuwe generatie.Keukenteam

Brian & Jennifer Finsy

We zijn Brian en Jennifer Finsy. We zijn 34 jaar samen waarvan 24 jaar getrouwd. We hebben 1 dochter Abigail die in GODcentre Antwerpen dient als jeugdleider. Samen ondersteunen we elkaar en anderen in diverse bedieningen. Ons hart daarin is meewerken en mee helpen bouwen aan een gezonde gemeente die in de kracht van God staat. Ons doel is de liefde van de Here Jezus te laten zien en te verspreiden zodat de mensen zowel binnen als buiten de gemeente zich gehoord en gezien voelen.Doelgroep: Kinderkerk & evangelisatie

Dennis & Meredith Lakhichand

Diakenen

Marcus & Christina Treep

“We vinden het fijn om beiden actief te zijn in de gemeente. Marcus zingt mee met het worship- team. Christina geeft les bij de Basis Bijbelstudie. Samen mogen we in de gemeente helpen bij het pastoraat en we verzorgen het heilig avondmaal.”

Diaken & evangelist

Ashvien Jitan

“Evangelist Ashvien Jitan is verantwoordelijk voor outreach in zowel Nederland als in het buitenland.”

Doelgroep: Jeugd

Aran & Veronica van der Giessen

Wij zijn Aran en Veronica van der Giessen, getrouwd sinds 2018 en trotse ouders van Ephraïm, Jazmae en Judah. Toen we beiden tieners waren hebben we ons leven gegeven aan Jezus Christus, de beste keuze die we ooit gemaakt hebben! We houden zielsveel van God, hebben een passie voor Zijn Woord en een hart voor Zijn gemeente. In GODcentre zijn wij betrokken als jeugdleiders en mogen we de leukste jeugdgroep van NL -GEN412- discipelen. Zo willen we meebouwen aan een generatie die in vuur en vlam staat voor Jezus!

In het dagelijkse leven is Aran kunstenaar en geeft hij als vakdocent les op een basisschool. Veronica zet zich als onderwijsvergelijker in voor de internationalisering in het onderwijs.

Diakenen

Jan & Atty Koning

“We komen vanaf het begin in GODcentre en hebben daar de taak van diaken. Samen geven we de Geloofsgroeitraining, dus als je deze training nog niet hebt gevolgd ben je van harte welkom. Atty schrijft ook Bijbelstudies voor het magazine van de kerk. We voelen ons thuis in GODcentre en vinden het belangrijk dat we door ons persoonlijk contact naar elkaar kunnen omzien."

Diaken

Gerrit Splinter

“Gerrit is deel van het bestuur. Zijn visie is dat een ieder de liefde van God mag zien door de gemeente heen.”

Doelgroep: Tieners

Daniel & Marilyn Klopstra

Wij zijn sinds september 2012 getrouwd en hebben twee prachtige dochters. We houden van dienen en helpen in de gemeente daar waar hulp nodig is. We zijn deel van het tienerleiders-team en dienen deze prachtige groep met veel plezier. In het dagelijks leven werken we beide op kantoor, Daniel in de ICT en Marilyn administratief werk.