God's Original Kids

Kinderkerk

Er is van alles te beleven in de Kinderkerk. Van Kidspraise met liveband, games, dansjes, sketches, tot speciale activiteiten als speurtochten en musicals. Op zondagen zijn alle kids vanaf 09:45 uur bij ons welkom! We hebben verschillende groepen: van baby’s en peuters tot en met groep 8. Tijdens de Kinderkerk willen we je heel graag kennis leren maken met God, zodat je zelf weet wie Hij is en hoe Hij is. We geloven dat elk kind uniek is en we willen hen stimuleren om je gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen, want jij bent God’s Original Design!

Alle kinderen worden iedere zondag bij het brengen 'ingecheckt' en bij het halen 'uitgecheckt'. Om makkelijk in te checken kun je je kinderen alvast aanmelden als 'gemeentelid' of 'gast'.


Aanmelden 'Mijn GODcentre'

CONNECT

Kinderkerk
nieuws

Nieuws

Agenda

bekijken

Agenda

Wanneer
Elke zondag

Tijd
10:00 tot 12:00

Locatie
Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 16
2252EB Voorschoten

Stel ons een vraag

Contact

Volg de kinderkerk

YouTube


Instagram

Uniek kinderprogramma

Family Matters

Dé naam van het nieuwe kinderwerkprogramma ontwikkeld door GODcentre. De naam zegt het al: familie doet er toe. Het gezin vormt de belangrijkste basis voor de ontwikkeling van het kind. Op ieder gebied en dus ook in de ontwikkeling van het geloof. Dit is dan ook de reden dat wij het kinderwerk binnen onze gemeente zien als een family matter, een zaak van het gezin.

LEES MEER

Kinder- en jeugd pastoraat

We geloven dat ouders de taak en verantwoordelijkheid van God gekregen hebben om hun kind zo goed mogelijk te begeleiden in het proces van volwassen worden. Zowel in het natuurlijke als in het geestelijke. We zien dat ouders in de praktijk tegen verschillende zaken kunnen aanlopen in de opvoeding. Bijvoorbeeld een opstandige peuter- of puber, onzekere/angstige kinderen of kinderen die dingen doen die tegen het Woord van God in lijken te gaan.

Als GODcentre geloven we dat het goed is om als ouders open en transparant hierover te zijn. We bieden door middel van kinder- en jeugdpastoraat een veilige plek om deze kwesties te bespreken. We bieden een luisterend oor en staan naast u in gebed en waar mogelijk bieden we praktische (pedagogische) handvatten.

Aanmelden

Veiligheid

Onze vrijwilligers moeten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Daarnaast werken wij met een gedrags- en meldcode voor vrijwilligers. Bij klachten kan contact worden opgenomen met een onafhankelijke vertrouwenspersoon.

vertrouwenspersoon

Nieuws

Voor alle ouders: Coffee Matters!
Voor alle ouders hebben we nu Coffee Matters! Iedere derde vrijdag van de maand een gezellige ochtend om met andere ouders te connecten en ervaringen te delen.
31-08-2021