HOME Dak- en thuislozen

Wanneer
23 september 2024

Tijd
16:00 tot 17:00

Locatie
HOME (dak- en thuislozen)
Tweelingstraat
Leiden

Delen

Elke maandag komen we samen om de daklozen en minderbedeelden in de regio Leiden te bezoeken. Tijdens deze ontmoetingen bieden we niet alleen voedsel, maar ook woorden van bemoediging, steun en hoop. Wil jij helpen bij HOME kijk dan wat jij kan doen!

Dit is waar het om draait in Gods Koninkrijk: “Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven. Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven. Ik was een vreemdeling en u hebt Mij in uw huis uitgenodigd. Ik had niets om aan te trekken en u hebt Mij kleren gegeven. Ik was ziek en u hebt Mij opgezocht. Ik zat in de gevangenis en u bent bij Mij geweest.” Matheüs 25:35-36

HOME is één van ons mooiste outreach werk waar we écht de handen en voeten van Jezus zijn en omzien naar de mensen die het minder hebben. We bereiden elke maandag in de keuken van GODcentre Voorschoten een warme maaltijd voor die vervolgens wordt uitgedeelt in de regio Leiden. Het is ook heel gezellig met het team vrijwilligers. We kunnen huilen en lachen met elkaar en we zijn allemaal erg betrokken. 
We kunnen altijd hulp en uitbreiding in ons team gebruiken:

  • 16:00-18:00 uur - Koken van de maaltijd
  • 18:30 - 19:30 uur - Uitdelen van de maaltijd, mensen ontmoeten en bemoedigen
Is je interesse gewekt? Neem dan gerust eens een kijkje bij ons om zelf te ervaren hoe het is en of het bij je past. Neem dan contact op met Jef & Noëlle (noelle.westland@gmail.com) Lijkt dit jou helemaal geweldig? Dan kan je je aanmelden als vrijwilliger:
VRIJWILLIGER WORDEN BIJ HOME
 
Marja, Jeffrey & Noëlle